Nieuws Oost-Vlaanderen Expert Academy overtuigt veel Oost-Vlaamse klanten

Expert Academy overtuigt veel Oost-Vlaamse klanten

Expert Academy overtuigt veel Oost-Vlaamse klanten

LievenBuyseExpert Academy, dat zijn hoofdkantoor heeft in Antwerpen, heeft ook al tien jaar een goed lopende vestiging in Gent. “We zijn met dit bedrijf gestart omdat we een nood voelden aan  praktijkgerichte, direct toepasbare training en coaching”, zegt managing partner Lieven Buyse (foto). “We richten ons tot iedereen die actief is in het bedrijfsleven, van eenmanszaak tot multinational, met een focus op coaching rond communicatie, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.”

Expert Academy mag prat gaan op een behoorlijk indrukwekkende klantenlijst en werkt in Oost-Vlaanderen onder meer voor Van de Velde, Niko, iMinds en UZ Gent.

Lieven Buyse geeft aan dat het succes dat Expert Academy ook bij Oost-Vlaamse bedrijven boekt, gestoeld is op drie belangrijke factoren: een bewezen expertise, de korte en krachtige opleidingen en de hoge mate van praktijkgerichtheid.

“We werken enkel met experts die met beide voeten in de praktijk staan”, geeft hij aan. “Het zijn stuk voor stuk gedreven communicatieprofessionals, mediaspecialisten en managementconsultants die volledig toegespitst zijn op het delen van hun kennis en ervaring en permanent investeren in hun eigen ontwikkeling.”

Expert Academy benadrukt ook dat tijd het nieuwe goud is. “Daarom werken we enkel met korte, krachtige gebalde trainingen”, benadrukt Lieven Buyse. “We passen ons heel flexibel aan de agenda van onze klanten aan. En dat gebeurt met opleidingen die echt toegespitst zijn op de reële bedrijfsvoering. We passen cases en oefeningen aan aan  de concrete realiteit van de job en de functie van de mensen die we coachen. Elke training biedt een mix van kennisgericht ervaringsleren, praktische oefeningen en interactie tussen de deelnemers in de groep. Elke deelnemer krijgt na de training ook een persoonlijke actielijst.”

Lieven Buyse geeft ook nog mee dat Expert Academy heel veel waarde hecht aan duurzaamheid. Zo wordt het papieren cursusmateriaal tot een minimum beperkt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.