Nieuws Oost-Vlaanderen Expert in mobiliteitsmanagement richt SmartTrips op

Expert in mobiliteitsmanagement richt SmartTrips op

Expert in mobiliteitsmanagement richt SmartTrips op

bartBart Desmedt, een Gentse expert in mobiliteitsmanagement bouwde gedurende twintig jaar bij het bureau Traject expertise op rond de realisatie van duurzame mobiliteit op regionaal, stedelijk, lokaal en site-niveau.

Nu richtte hij SmartTrips op om die activiteit voort te zetten. “Het is de bedoeling om met SmartTrips  diensten te leveren aan nationale en internationale overheden”, zegt hij, “maar ook aan , werkgevers, sitebeheerders, scholen, organisatoren, mobiliteitsorganisaties en andere mobiliteitsexperten. In functie van de behoeften van die klanten en samen met hen willen we een duidelijke scope definiëren en dan telkens een projectteam op maat samenstellen.”

Bart Desmedt doet daarvoor een beroep op een netwerk van complementaire mobiliteitsspecialisten met wie hij samenwerkt. “Ik ben ervan overtuigd dat organisaties in de toekomst steeds meer flexibiliteit aan de dag zullen moeten leggen en dat dienstlevering een duidelijke scope zal krijgen. Met dit concept van functioneren in netwerkverband biedt SmartTrips een grotere flexibiliteit en responsiviteit tegen betere voorwaarden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.