Nieuws Oost-Vlaanderen F! by Fabulous! doet vrouwen schitteren tijdens het sporten

F! by Fabulous! doet vrouwen schitteren tijdens het sporten

F! by Fabulous! doet vrouwen schitteren tijdens het sporten

Sportkleding voor gewone vrouwen die bewust bezig zijn met een gezonde, sportieve levensstijl, maar die wel hun vrouwelijkheid willen bewaren. Vanuit die gedachte ontwerpt Stéphanie Tuytens uit Oudenaarde de sportoutfits van F! by Fabulous! De nieuwe collectie is ondertussen in aantocht. “Ik wil dat vrouwen even de dagelijkse sleur vergeten en zich als een echte godin voelen wanneer ze sporten in mijn outfits”, zegt de ontwerpster en onderneemster.

Met de nieuwe collectie maakt Stéphanie Tuytens komaf met oude joggingbroeken, saaie sportkledij en slonzige T-shirts voor vrouwen. “F! by Fabulous! gaat voor een verrassende, eigenwijze, stoere en een tikkeltje rebelse, maar toch ultravrouwelijke sportcollectie. Daarin kunnen vrouwen zichzelf helemaal geven en vol zelfvertrouwen gaan sporten”, vertelt Stéphanie Tuytens. De sportcollectie strekt zich uit over diverse sporten, van wielrennen en zwemmen tot triatlon. Binnenkort komt er ook nog loopkledij bij. “In de bestaande collecties vond ik echt niet wat ik zocht. Tijdens mijn triatlontrainingen kreeg ik bovendien weleens opmerkingen van mannelijke sporters over mijn weinig flatterende outfits. Ik besloot dus om zelf aan de slag te gaan.”

Met een creatieve geest, ervaring als sporter en triatleet en gesteund door familiebanden in de textielsector, ontwerpt Stéphanie Tuytens haar sportcollectie helemaal zelf. “Ik vertrek telkens vanuit drie invalshoeken waaraan ieder ontwerp moet voldoen: Focus with your figure, Flirt with your figure en Fabulize with your figure. Ten eerste wil dat zeggen dat ik vrouwen wil motiveren om energie, voldoening en plezier uit het sporten te halen. Ten tweede gebruik ik pasvormen, belijningen en prints die de vrouwelijke vormen goed tot hun recht laten komen en tot slot ijver ik voor bijzondere creaties waarmee vrouwen zich volledig onafhankelijk, vrolijk en vrij voelen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.