Nieuws Oost-Vlaanderen F! by Fabulous! lanceert nieuwe collectie: “Fietsen steeds populairder bij vrouwen”

F! by Fabulous! lanceert nieuwe collectie: “Fietsen steeds populairder bij vrouwen”

F! by Fabulous! lanceert nieuwe collectie: “Fietsen steeds populairder bij vrouwen”

OUDENAARDE – Sinds de coronacrisis zoeken we massaal de buitenlucht op om te wandelen, te lopen of … te fietsen. En met de lente is nu ook het nieuwe fietsseizoen aangebroken! Tijd dus voor een nieuwe collectie van F! by Fabulous!. Zaakvoerder Stéphanie Tuytens: “Ook vrouwen fietsen steeds vaker, en ook steeds verder. Comfort is dus meer dan ooit belangrijk, maar je wil ook een outfit die perfect aansluit bij je persoonlijke stijl.”

De laatste jaren vonden steeds meer vrouwen de weg naar de koersfiets. En door corona is die tendens helemaal doorgebroken. Maar fietsen doe je niet enkel met goesting, liefst doe je het ook in stijl. “Bij F! by Fabulous! waren we daar natuurlijk al langer van overtuigd”, aldus Stéphanie Tuytens, zelf al jaren een fervent sporter en wielrenner. “Net om die reden besloot ik in 2016 een eigen sportmerk op te richten. Met focus op comfort, stijl én vrouwelijkheid.” Het merk heeft sindsdien heel wat trouwe Belgische en buitenlandse fans weten te verzamelen.

“En die groep is alleen maar groter geworden sinds de eerste lockdown. Heel wat vrouwen hadden de fiets al wel ontdekt, maar in coronatijd wagen ze zich ook steeds meer aan langere ritten of plannen ze zelfs fietsvakanties. Dat vertaalt zich ook in een groeiende noodzaak aan comfortabele fietskledij. Dat vrouwen hierbij bewust op zoek gaan naar net die outfit met dat tikkeltje extra verwondert niet. Onze originele prints vallen in hun zoektocht duidelijk in de smaak. Maar het is vooral de combinatie met de hoge kwaliteit en ons oog voor gemak die F! by Fabulous! uniek maken.”

Trouw aan DNA

Met de nieuwe voorjaarscollectie die F! by Fabulous! nu lanceert, blijft Stéphanie trouw aan het DNA van haar merk, maar tegelijkertijd speelt ze nóg meer in op de noden van haar groeiende doelgroep. “Zo besloot ik bijvoorbeeld om fietsbroekjes in neutralere kleuren op te nemen in de collectie, zodat je ze gemakkelijk met meerdere bovenstuks kunt combineren.” Verder vind je in de nieuwe collectie een breed scala aan kledingstuks en designs, zodat je keuze te over hebt.

Topjes

Ook nu weer biedt F! by Fabulous! een rijk aanbod aan topjes, een welkome afwisseling voor de shirts met korte mouwen. “Ze zijn op en top vrouwelijk, én je zit na een zonnig fietstochtje niet met de zonnelijn van een shirt op je armen.” Elk design speelt in op de huidige kleurentrends, maar bevat ook de onmiskenbare details, zoals contrasterende naden of zijpanden, die zo kenmerkend zijn voor het label.

Hotpants

Een gewone fietsbroek zadelt je op met een zonnelijn net boven de knie. Vandaar deze extra korte broekjes, in verschillende kleuren. “Ideaal voor zomerse ritten en vaarwel onflatterende zonnelijnen die onder dat leuke korte zomerjurkje vandaan komen!”

Perfect evenwicht tussen comfort en vrouwelijkheid

Elk design bevat leuke subtiele details, en kleine accenten die het draagcomfort optimaal maken: een kleine rits vooraan aan het topje, hoogkwalitatieve zeemvellen in de broekjes, brede platte hoge taillebanden zonder onpraktische bretellen (handig voor de plaspauze onderweg), …

Het mag duidelijk zijn: Stéphanie putte andermaal uit haar uitgebreide persoonlijke ervaring als koerser om voor de dag te komen met de ideale sportswear voor fietsende vrouwen.

Meer info over F! by Fabulous! vind je op www.fbyfabulous.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.