Nieuws Oost-Vlaanderen Fast Forward neemt Idee Fiks over

Fast Forward neemt Idee Fiks over

Fast Forward neemt Idee Fiks over

0000000000000ideefiksHet Gentse evenementenbureau Fast Forward bouwt al twaalf jaar spraakmakende events.  “Elk event vraagt telkens weer tonnen voorbereiding, ondersteuning en coördinatie”, zegt eigenaar en manager Mathias Kerckhof. “Maar we hebben inmiddels een sterk team uitgebouwd om ervoor te zorgen dat dit op een goed geöliede manier verloopt.”

Fast Forward viel dan ook al herhaaldelijk in de prijzen en werd eind vorig jaar nog uitgeroepen tot het “most preferred evenementenbureau” van het land. Nu zet het bureau een nieuwe belangrijke stap in zijn ontwikkeling met de overname van Idee Fiks uit Melle, dat gespecialiseerd is in familie-events.

Idee Fiks is de afgelopen twintig jaar onder leding van Björn Accoe uitgegroeid tot hèt bureau dat creatieve concepten met focus op familie bedenkt én creëert. Het bureau werkt daarvoor samen met een gedreven team van strategen, creatievelingen, pedagogen en andere marktonderzoekers en organiseerde evenementen zoals de Disney Junior Zomertour 2015 en de Heldendag/Checklistdag van Ketnet.

“Net als Fast Forward is Idee Fiks gepokt en gemazeld in de creatieve events”, zegt Mathias Kerckhof. “Bovendien hebben beide agencies al vaak samengewerkt.  Idee Fiks injecteerde de events van Fast Forward meer dan eens met een forse dosis ‘family friendly’ meerwaarde. Via deze fusie willen we samen nog krachtigere totaalevenementen bouwen voor alle leeftijden.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.