Nieuws Oost-Vlaanderen Fast Forward pakt gouden en zilveren BEA’s

Fast Forward pakt gouden en zilveren BEA’s

Fast Forward pakt gouden en zilveren BEA’s

GENT – Tijdens de 20ste ceremonie van de BEA Awards, zorgde het Gentse agentschap Fast Forward voor sensatie door een maar liefst twee trofeeën mee naar huis te nemen, waarvan één in de hoogste categorie van de competitie: de B2B-evenementen. 

De Benelux Event Awards zijn de bekroning op het harde werk van eventbureaus over de hele Benelux. Al 20 jaar lang beloont deze competitie de beste B2B en B2C eventmarketingcampagnes van het voorafgaande jaar. Op 2 mei werden in het ICC in Gent de felbegeerde trofeeën uitgereikt door een onafhankelijke jury, samengesteld uit 15 corporate event managers. Fast Forward uit Gent was twee keer genomineerd, voor het indrukwekkende BMW – The Reveal en voor de originele energiebesparende actie met Eneco en Foodbag: 1-dag-zonder-energie-box.

BMW – The Reveal

“Wat een show en wat een grenzeloze creativiteit voor deze serie van automobiellanceringen”, zo reageerde de jury van de BEA Awards. “Deze 360°-ervaring op een originele, maar moeilijke locatie, heeft ruim beantwoord aan de marketingverwachtingen van BMW, niet enkel bij de aanwezige personen, maar ook bij de volgers van het merk.” De campagne won daarom een gouden BEA in de categorie B2B-evenementen.

De magazijnen van de hoofdzetel van BMW Group Belux in Bornem werden door Fast Forward omgetoverd tot een heuse showarena, als decor voor maar liefst 11 adembenemende reveal-events met tal van (avant)premières van nieuwe modellen.

The Reveal was een reeks van 11 shows met telkens een 900 aanwezigen waarbij de gasten konden genieten van een spectaculaire show. De originele 360°-experience met spannende stunts en speciale 4D-effecten met wind, vuur water en rook zorgde voor een hoge wauw-factor en was, volgens Fast Forward, de meest geschikte manier om de wagens op een waardige manier te tonen aan het grote publiek. Op deze manier kregen gasten op een korte periode veel info, emoties en spektakel voorgeschoteld.

1-dag-zonder-energie-box

Met de 1-dag-zonder-energie-box bewijst Fast Forward dat je zelfs geen energie nodig hebt om awards binnen te halen. Gezinnen kregen een box met spullen die hen hielpen om één dag zonder elektriciteit te leven. Deze actie van Eneco en Foodbag ging zonder energie te verspillen aan de haal met een zilveren BEA.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.