Nieuws Oost-Vlaanderen Fast Forward regisseert VIP-gedeelte Film Fest

Fast Forward regisseert VIP-gedeelte Film Fest

Fast Forward regisseert VIP-gedeelte Film Fest

ffg2015_affiche_twiggyHet Gentse evenementenbureau Fast Forward bouwt al elf jaar  spraakmakende events.  “Elk event vraagt telkens weer tonnen voorbereiding, ondersteuning en coördinatie”, zegt eigenaar en manager Mathias Kerckhof. “Maar we hebben inmiddels een sterk team uitgebouwd om ervoor te zorgen dat dit op een goed geöliede manier verloopt. We hebben trouwens een bijzonder drukke zomer achter de rug met onder meer brand activation events voor bedrijven zoals Samsung, Granini en Philips, maar dat betekent niet dat we het nu rustiger aan kunnen doen. Ook in het najaar zullen we beslist niet stil zitten.”
Fast Forward is met name ook al enkele maanden bezig met de voorbereiding van Film Fest Gent, dat dit jaar plaats vindt van 13 tot 24 oktober. Het evenementenbureau kreeg immers de missie om de vip-tenten en het festivaldorp – waar de sponsors hun genodigden bij de talloze avant-premières ontvangen – te regisseren en producen. “Het spreekt voor zich dat dit logistiek een belangrijke uitdaging is”, zegt Mathias Kerckhof. “Maar tegelijk is het ook veel meer. In de feestelijke sfeer van het filmfestival en rekening houdend met de glamour van de rode loper, moet alles perfect zijn. Het kleinste foutje kan immers het imago van een sponsor heel wat schade toebrengen. Maar onze opdrachtgevers hebben vertrouwen in onze diensten omdat wij ondertussen natuurlijk een zeer mooi “track record” kunnen voorleggen.”
Evenementenbureaus zijn in die zin te vergelijken met topsorters: ze zijn maar zo goed als hun laatste prestatie. “We blijven de lat altijd daarom altijd hoog leggen”, zegt Mathias Kerckhof nog, “omdat we weten dat zich dat ook vertaalt in reclame van mond tot mond.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.