Nieuws Oost-Vlaanderen FDM Print Group maakt take-away en delivery persoonlijker

FDM Print Group maakt take-away en delivery persoonlijker

FDM Print Group maakt take-away en delivery persoonlijker

SINT-LIEVENS-HOUTEM – Bij FDM Print Group schakelden ze razendsnel na het nieuws van de nieuwe lockdown. Met hun gepersonaliseerde vouwdozen geven ze horecazaken de mogelijkheid om hun take-away en leveringen aan huis nog persoonlijker te maken.

FDM Print Group specialiseert zich in het produceren van visuele communicatie en marketing. De groep telt meer 150 000 klanten en samenwerkingen. Dagelijks produceren ze vanuit hun productievestiging in Sint-Lievens-Houtem 10.000 vierkante meter gepersonaliseerd reclamemateriaal van de hoogste kwaliteit. FDM Print Group levert in meerdere landen binnen de EU en garandeert zijn klanten een next-day-delivery binnen België. Het bedrijf komt nu met een nieuw product speciaal voor alle horecazaken die genoodzaakt zijn over te schakelen op take-away en delivery.

Zaakvoerder Franky De Meyer: “Het zijn bijzondere tijden en deze vragen om creatieve oplossingen! Samen met onze nieuwste aanwinst en grafisch ontwerper Robin, creëerden wij een nieuw product in onze POS & Display categorie. Dankzij onze nieuwe vouwdozen maken horecazaken eenvoudig een gepersonaliseerde verpakking met logo en boodschap op maat van hun onderneming.”

De vouwdozen op maat zijn beschikbaar in 3 soorten karton, afhankelijk van het gewicht dat erin vervoerd moet worden. Daarnaast kies je zelf de afmetingen van het product en kan je ze uiteraard volledig personaliseren met je eigen logo en print. Je eigen vouwdoos samenstellen en bestellen doe je via www.reclameonline.be/nl/vouwdoos_op_maat

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.