Nieuws Oost-Vlaanderen Feestje Destelbergen Exclusief toont creatieve kracht van Lingerie Fragile

Feestje Destelbergen Exclusief toont creatieve kracht van Lingerie Fragile

Feestje Destelbergen Exclusief toont creatieve kracht van Lingerie Fragile

00000000000000000000000000destelbLingerie Fragile, dat in 2004 werd opgericht door Laurent Maes en Elisabeth Staelens in Destelbergen, opende in september 2013 een tweede verkooppunt in het centrum van Gent. Sindsdien kwamen er ook verkooppunten bij in Lokeren, Lochristi en De Pinte. Met andere woorden: de zaken floreren.

“De combinatie van een sterk merkenaanbod en een persoonlijke service blijft in de retail dé manier om een groot en trouw klantenbestand uit te bouwen”, zegt Laurent Maes.

De eigenaars kiezen bewust  om te groeien binnen Oost-Vlaanderen. “Dat houdt de logistiek, communicatie en marketing beheersbaar”, zegt Laurent Maes. Lingerie Fragile heeft alle topmerken in portefeuille zoals Marie-Jo, Marie-Jo L’Aventure, PrimaDonna, Twist, Chantelle, Aubade, Lise Charmel, Twin-Set, Huit, Cyell en Pluto. Opvallend is ook dat Lingerie Fragile heel wat investeert in beleving. Niet alleen in de winkels zelf, maar ook via de organisatie van modeshows en events. Het paradepaardje daarbij is ongetwijfeld Destelbergen Exclusief.

Dit hippe en mode -en lifestylefeestje vond op zaterdag 19 maart plaats in de Gentse Eskimofabriek en groeide opnieuw uit tot een bijzonder geslaagde fashionavond. Ook het afterfeestje was opnieuw bijzonder geslaagd.  Lingerie Fragile toont op die manier aan dat ook zelfstandige retailers troeven in handen hebben om te netwerken, contacten te leggen met klanten die hun ambassadeurs kunnen worden en om weerstand te bieden aan het onlinegeweld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.