Nieuws Oost-Vlaanderen Filip De Sutter verzorgt voor SBM opleiding rond businessanalyse

Filip De Sutter verzorgt voor SBM opleiding rond businessanalyse

Filip De Sutter verzorgt voor SBM opleiding rond businessanalyse

filip_2009_iiSBM verzorgt bedrijfsopleidingen, trainingen en begeleiding voor kleine en middelgrote bedrijven en grote organisaties en behoort tot de groep Syntra West, die kan bogen op vijftig jaar ervaring in praktijkgerichte opleidingen die de deur openen naar het zelfstandig ondernemerschap.

SBM gaat er dan ook prat op altijd te werken met docenten die het klappen van de zweep kennen. Filip De Sutter (foto), zaakvoerder van het Gentse IT-consultingbedrijf Queaso Systems en mede-oprichter van de Belgische afdeling van IIBA (International Institute of Business Analysis Brussels) is één van hen.

 “Ik ben ervan overtuigd”, zegt hij, “dat het belang van businesanalyse de komende jaren almaar sneller zal toenemen. Daarom ben ik erg blij dat ik via SBM mijn kennis in deze discipline kan doorgeven.”

Queaso Systems detacheert consultants die gespecialiseerd zijn in software-ontwikkeling maar biedt ook op maat gebouwde totaaloplossingen aan.  Het bedrijf maakt daarvoor gebruik van een door Filip De Sutter zelf ontwikkelde methodologie. De Gentse ondernemer is een verwoede netwerker en tijdens een netwerkbijeenkomst praatte hij over die methodologie met Yves Vandenbussche van SBM Opleidingen. Zo ontstond het idee om samen een cursus te ontwikkelen en als opleidingstraject in de markt te zetten binnen het open B2B-aanbod van SBM. Het gaat om een tiendaagse opleiding “Business Analist – ICT Architect” die opgebouwd is uit verschillende modules.

“Omdat bedrijven steeds meer nood hebben aan dergelijke profielen kunnen we rekenen op een grote belangstelling”, geeft Filip De Sutter nog aan. “We hebben ondertussen al negen lessenreeksen achter de rug, zodat we over een aanzienlijk grote groep alumni beschikken. Die proberen we op geregelde tijdstippen samen te brengen om voort ideeën uit te wisselen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.