Nieuws Oost-Vlaanderen Flexpoint opent kantoor in Gent

Flexpoint opent kantoor in Gent

Flexpoint opent kantoor in Gent

Flexpoint team GentDe Limburgse hr-dienstverlener Flexpoint opent een nieuw interim-kantoor in Gent. Het kantoor wordt de regionale uitvalsbasis voor klanten en uitzendkrachten in Oost-Vlaanderen. Zo breidt het kantorennetwerk zich verder uit, tot momenteel een dertigtal vestigingen in België.

Om verder door te groeien focust Flexpoint via het label “certified member” van Federgon ook volledig op uitzendkrachten. Dit label biedt jobzoekers de garantie dat Flexpoint hen op gepaste en professionele manier begeleidt.

Joël Stockmans, business unit manager Flexpoint Interim, benadrukt dat de opening van het Gentse kantoor kadert in de wil om door te groeien tot landelijke speler, wat eerder al tot uiting kwam door de overname van Trace dat in Wallonië dertien kantoren heeft.  “Met deze nieuwe uitvalsbasis in Gent zijn we ervan overtuigd dat bedrijven en uitzendkrachten in deze provincie de weg naar Flexpoint snel zullen vinden.”

Rachid Boumalek, branch manager Flexpoint Gent, geeft aan dat Flexpoint meer dan ooit wil vertrekken vanuit de competenties van de uitzendkracht om op zoek te gaan naar de juiste werkgever.   “Door onze erkenning als “certified member” door Federgon bieden we kandidaten bovendien een extra kwaliteitsgarantie.”

Bewust is geopteerd voor Gent als nieuwe uitvalsbasis. Branch manager Rachid Boumalek, die eerder ervaring opdeed als coördinator van Jobkanaal bij Unizo: “Ons nieuwe interim-kantoor ligt in de Brabantdam. We mikken deels op spontane instroom maar onze focus ligt toch voornamelijk in onze proactieve aanpak: we werken op afspraak en zoeken de juiste profielen die we vervolgens via een discrete en persoonlijke aanpak introduceren bij onze klanten.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.