thumbnail_FLOWSPARKS_Foto

FLOWSPARKS wint gouden Brandon Hall award

GENT – FLOWSPARKS, koploper in innovatieve e-Learningtechnologie, sleept de felbegeerde Brandon Hall Group gouden award in de categorie Best Advance in Content Authoring Technology in de wacht. "Onze missie is om organisaties in staat te stellen om zelf kwalitatieve e-Learning te ontwikkelen. Ons platform geeft hen de flexibiliteit en autonomie om het volgende niveau van hun leerstrategie te bereiken", aldus Cédric Herregodts CCO Flowsparks.

Flowsparks startte in 2017 met de ontwikkeling van de auteurstool en is vandaag de dag uitgegroeid tot een flexibele digital learning suite met klanten over de hele wereld. Het platform geeft organisaties de flexibiliteit en autonomie om kwalitatieve e-Learning in eigen beheer te creëren, onderhouden en distribueren. Dit alles is mogelijk dankzij de Learning Formats. Deze voorgedefinieerde templates bevatten didactische, grafische en technische aspecten voor het bouwen van een onlinetraining. Medewerkers en Subject Matter Experts worden zo in staat gesteld om hun eigen kennis op een eenvoudige en snelle manier te digitaliseren. Dit is wat Flowsparks onderscheidt ten opzichte van de concurrentie.

Cédric Herregodts Chief Commercial Officer Flowsparks: "We zijn zeer enthousiast dat we de prestigieuze en wereldwijd gerenommeerde Brandon Hall Gold Award in ontvangst mogen nemen. De prijs motiveert ons nog meer om te blijven innoveren en onze missie voort te zetten."

Technologie cruciaal in human capital management

"Technologie is nog nooit zo cruciaal geweest voor succes in human capital management als vandaag. We waren verheugd om zo veel nieuwe innovaties te zien, maar vooral opgetogen over de toekomst van werk", aldus Brandon Hall Group Chief Operating Officer en hoofd van het awardprogramma Rachel Cooke. "Dankzij de talrijke innovaties van onze Excellence in Technology winnaars, hebben organisaties een ruime keuze aan aantrekkelijke opties als ze belangrijke beslissingen nemen over hoe ze technologie kunnen inzetten om hun peoplestrategieën aan te sturen."

"Leveranciers van HCM-oplossingen moeten experts en visionairs zijn op het gebied van technologie, maar ze moeten ook het vermogen hebben om te anticiperen op de uiteenlopende behoeften van werkgevers bij hun inspanningen om zich aan te passen aan voortdurende veranderingen", zegt Mike Cooke, CEO van de Brandon Hall Group. "Dit vereist een mix van nieuwsgierigheid, empathie en flexibiliteit die moeilijk te bereiken is. We hebben een buitengewoon niveau van inzicht en creativiteit gezien bij onze Excellence in Technology winnaars en dat was fantastisch om te zien."