Nieuws Oost-Vlaanderen Fortum Vastgoed verlegt zijn grenzen richting Marbella

Fortum Vastgoed verlegt zijn grenzen richting Marbella

Fortum Vastgoed verlegt zijn grenzen richting Marbella

SINT-MARTENS-LATEM – Fortum Vastgoed, een vaste waarde in de Gentse regio, breidt zijn actieradius. Dit najaar lanceert het vastgoedkantoor uit Sint-Martens-Latem een exclusieve partnership met Marbella Maison. Een tweede verblijf aankopen in het zuiden van Spanje kan vanaf nu dicht bij huis.

Samen met de klant gaat Fortum op zoek naar het ideale tweede verblijf aan de Costa del Sol. “Tijdens een eerste inleidend gesprek op het kantoor in Sint-Martens-Latem worden de verschillende mogelijkheden uiteengezet om zo het juiste parcours uit te stippelen”, zegt Annelies Debruyne, gedelegeerd bestuurder bij Fortum Vastgoed. “Bedoeling is dat onze experts elke klant begeleidt van A tot Z: het uitzoeken van een matching locatie, een project en/of villa, op maat van de koper. In een volgende etappe wordt de klant ter plaatse ontvangen door het Nederlandstalige team van Marbella Maison voor de uiteindelijke aankoop. Iedere klant wordt daarbij fiscaal en administratief begeleid door het Sirejacob legal & tax team, dat eveneens is gevestigd in Marbella.”

Spaanse zon

Fortum Vastgoed is een beetje van alle markten thuis. Het profileert zich graag als uniek aanspreekpunt voor vragen over vastgoed. Als projectontwikkelaar is Fortum ook gespecialiseerd in kleinschalige projecten op goede locaties in de regio Gent. Zowel residentiële als commerciële, renovatie- en nieuwbouwprojecten komen in aanmerking. Ook voor verkoop- en verhuuropdrachten kunnen onze klanten bij ons terecht. Ieder dossier wordt grondig bestudeerd en gewaardeerd. “Bij het opzetten van onze verkoop- of verhuurstrategie zorgen wij voor de essentiële fiscale, administratieve, juridische en commerciële ondersteuning op basis van de actuele marktomstandigheden en onze jarenlange ervaring”, aldus nog Annelies Debruyne.

Marbella, het Saint-Tropez van Zuid-Spanje, is veel meer dan een mondaine badplaats. Het is de gateway naar het prachtige Andalusië. Het klimaat en de variëteit aan natuur, cultuur, zon, zee en strand hebben al velen kunnen overtuigen om er hun tweede (of zelfs eerste) thuis van te maken. Heel wat Vlaamse ondernemers hebben er een stek onder de Spaanse zon. Komend weekend gaat in het ICC Gent een ‘Spanje Expobeurs’ door, waar Marbella Maison ook zal vertegenwoordigd zijn met een eigen stand. In de herfst wil Fortum Vastgoed ook nog info avonden organiseren rond de mogelijkheden in Zuid-Spanje.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.