WorkSmarter2024_11 Foto: Hilde Lenaerts

FOTOREPORTAGE. Recordeditie voor Teamleader: meer dan 1.700 bezoekers op jaarlijks evenement

Donderdag mocht Teamleader 1.700 mensen ontvangen in 't Kuipke in Gent. "We hebben officieel een recordeditie van Work Smarter achter de rug", schreef het bedrijf vandaag nog op LinkedIn. En dat allemaal na een eerste kleinschalige editie in 2014...

Dat jaar organiseerde Jeroen De Wit voor de eerste keer Work Smarter, twee jaar nadat hij Teamleader oprichtte. "Ik liet mij inspireren door Dreamforce, een gigantisch netwerkevenement in San Francisco”, zei Jeroen nog in een vorig interview. “Ik wilde hier een eigenzinnige en kleinschalige versie van organiseren in Gent.”

Dit jaar verwachtte Jeroen en zijn team 1.400 mensen, maar ze mochten dus rekenen op een pak meer volk. Er was dan ook een boeiende line-up van sprekers, met op het einde de verrassende naam Herman Brusselmans, die het publiek wist te inspireren en aan het lachen te brengen.

De bezoekers kregen ook de kans om op voorhand korte meetings te regelen met andere aanwezigen. Ook daar werden records verbroken. Dit jaar werden er meer dan 1.500 meetings gepland via ConversationStarter.net.

"We hebben ‘t Kuipke trouwens al geboekt voor volgend jaar, dus zet 5 juni 2025 alvast in je agenda. ‘t Zal de moeite zijn", schrijft het bedrijf nog in hun LinkedIn bericht.

Foto's door Hilde Lenaerts