Nieuws Oost-Vlaanderen Gavers bedrijvenplatform organiseert geslaagd zomerevent

Gavers bedrijvenplatform organiseert geslaagd zomerevent

Gavers bedrijvenplatform organiseert geslaagd zomerevent

zomer-event“Het Gavers bedrijfsplatform, waartoe diverse ondernemingen behoren uit verschillende sectoren, is opgericht om het ondernemerschap in Gavere te bevorderen, aan te moedigen en uit te breiden. Ook het bevorderen van de samenwerking tussen ondernemingen en de overheidsinstanties en tussen de ondernemingen onderling is één van de doelstelling van het bedrijvenplatform.  Voorts probeert het bedrijvenplatform ook om geamenlijk een aantal goederen en diensten aan te kopen, zodat de aankoopprijs kan worden gedrukt.

Uiteraard is het ook belangrijk dat de betrokken bedrijfsleiders op geregelde tijdstippen de kans krijgen om elkaar te ontmoeten.  Dat gebeurde op vrijdag 7 augustus ook met het zomerevent “Maak kennis met de Gaverse ondernemers”, dat plaatsvond op de binnenkoer van het Kasteel Baudries in Dikkelvenne.

“Het ging om een “get-together” waarop de zelfstandigen en btw-plichtigen van Gavere de kans kregen om in een ontspannen sfeer elkaar te leren kennen”, verklaarde Linda Van den Berghe van het platform.

Dat gebeurde bij het aperitief met een gin-tasting en vervolgens bij een pizzabuffet dat werd verzorgd door  Nero t’Avola, de zaak uit Eke die eerder werd verkozen tot de beste pizzaiolo van België 2015.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.