Nieuws Oost-Vlaanderen Geef deze Kerst Aalst cadeau

Geef deze Kerst Aalst cadeau

Geef deze Kerst Aalst cadeau

AALST – Cadeaubon Aalst pakt dit najaar uit met een unieke kerstkaart-editie. Verstuur de kaart ter waarde van 5 euro naar jouw vrienden en familie. De ontvanger kan de bon een heel jaar lang besteden bij de meer dan 100 handelaars van Cadeaubon Aalst.

Het idee voor deze kerstkaart-editie van de Cadeaubon Aalst rijpte begin 2021 in het hoofd van Christ’l Dewuffel, secretaris van district A. “Toen ik mijn kerstkaartjes opruimde vond ik het zonde dat ik nu al die mooie kaartjes zomaar bij het papier moest gooien”, verduidelijk Christ’l haar idee.

De kerstkaart van Cadeaubon Aalst heeft een waarde van 5 euro. Ditzelfde bedrag kan je spenderen bij de deelnemende handelaars van de cadeaubon. “Doordat de kerstkaart is opgedeeld in twee delen, kan je je kerstwensen neerschrijven op de ene zijde en de andere zijde gebruiken als cadeaubon”, vult ze aan.

3 designs

Er zijn 3 verschillende designs van de kerst-editie van Cadeaubon Aalst. Die komen van de hand van fotograaf Geert De Wolf van Studio Estaloca. “Het was heel fijn om de Cadeaubon Aalst in een kerstjasje te stoppen. De foto’s geven een fijne kerstsfeer weer met een Aalsterse knipoog”, vat Geert samen.

De kerstkaartversie van de Cadeaubon Aalst kost 5 euro. Deze kan enkel aangekocht worden via de verkooppunten. Alle info over de verkooppunten kan je vinden op cadeaubonaalst.be/verkooppunten

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.