Nieuws Oost-Vlaanderen Généreux Oushoorn is Jonge Vlaamse Aannemer 2020

Généreux Oushoorn is Jonge Vlaamse Aannemer 2020

Généreux Oushoorn is Jonge Vlaamse Aannemer 2020

EKE/NAZARETH – Généreux Oushoorn werd deze avond uitgeroepen tot Jonge Vlaamse Aannemer 2020 voor de provincie Oost-Vlaanderen. Hij volgt Kristof Papeleu op die vorig jaar de award in ontvangst nam.

De Vlaamse Confederatie Bouw stelde op dinsdagavond 27 oktober haar visierapport ‘Talenten Netwerken voor een betere leefwereld’ voor. Naast de voorstelling van het visierapport, werden ook de laureaten ‘Jonge Vlaamse Aannemer’ bekendgemaakt. Généreux Oushoorn, de 37-jarige zaakvoerder van interieur- en schrijnwerkbedrijf Aksis uit Eke-Nazareth, werd door de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen voorgedragen omwille van zijn engagement binnen de Confederatie Bouw en de mooie groeicijfers die hij kan voorleggen.

“Aksis kan inderdaad mooie cijfers voorleggen en we zijn ook een groeiend bedrijf. Elk jaar neemt het aantal personeelsleden én klanten toe”, zegt Oushoorn, die een diploma criminologie en business economics op zak heeft.

Doorstart

Oushoorn nam medio 2015 een doorstart met Aksis, dat net in faling was gegaan, met één uitvoerende kracht en de vorige zaakvoerder van Aksis als projectleider. Nu vijf jaar later is er heel wat gebeurd. “We zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in het industrieterrein te Eke-Nazareth en hebben onze activiteiten gevoelig uitgebreid zodat we nu totaalinrichting doen van kantoren, commerciële ruimten en horecaketens. Verder is het machinepark grondig gemoderniseerd en uitgebreid en we zijn nu niet meer met drie maar met 25.”

Généreux Oushoorn is heel trots dat hij door de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen naar voren werd geschoven als laureaat ‘Jonge Vlaamse Aannemer’. “Ik denk niet dat iemand verwacht deze award te winnen, maar het is een zeer mooie erkenning waar ik heel fier op ben. Ik hoop dat al mijn medewerkers goed beseffen dat dit ook hún prijs is.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.