Nieuws Oost-Vlaanderen Geniet van een heerlijke aperitiefbox dankzij Casper, Plus One en Bunch

Geniet van een heerlijke aperitiefbox dankzij Casper, Plus One en Bunch

Geniet van een heerlijke aperitiefbox dankzij Casper, Plus One en Bunch

GENT – Momenteel kan je bij de Belgische ghost kitchen Casper reeds terecht voor 7 verschillende keukens, maar speciaal voor de zomer slaan ze de handen in elkaar met Plus One en Bunch. Het resultaat? Een heerlijke apéro box die je via Casper kan bestellen voor take-out of levering aan huis of op locatie.

Temidden van de eerste lockdown, tijdens het voorjaar van 2020, opende Casper in Gent hun eerste locatie: een restaurant zonder zitplaatsen, waar exclusief gekookt wordt voor delivery en take-out. De woekerende pandemie temperde hun ambities niet; na de opening van de eerste keuken volgden Antwerpen, Leuven, Elsene en Brussel. En daar blijft het niet bij, nog voor het startschot van de zomer openen CEO Matthias Laga en zijn team een vestiging in Brugge en duwen ze de deur naar Wallonië open, met een vestiging in het stadscentrum van Luik. 

Casper komt deze zomer trouwens met een nieuw concept op de proppen: de Apéro Box by Plus One x Bunch. Samen met Plus One Rosé, ontwikkeld door onder meer Bazart-zanger Mathieu Terryn, en de verrassende Gentse traiteur Bunch, zorgt Casper er deze zomer voor dat je waar en wanneer je maar wil, geniet van heerlijke drankjes en bijhorende versnaperingen.

Sprankelend de zomer door

De lancering van de Apéro Box by Plus One x Bunch gaat gepaard met de introductie van een gloednieuwe versie van de Plus One Rosé: de Plus One Bubblé. Dit nieuwe sprankelende drankje zal beschikbaar zijn in de box samen met enkele heerlijke snacks van Bunch. De box, die geschikt is voor 2 personen, bevat 2 blikjes Plus One Rosé of de nieuwe Plus One Bubblé en snacks waaronder hummus, nootjes en crackers.

De Apéro Box by Plus One x Bunch is beschikbaar voor slechts € 30 bij alle vestigingen van Casper  – Antwerpen, Brussel, Elsene, Gent en Leuven – bestellen doe je via eatcasper.com/pickup, Deliveroo, TakeAway en UberEats.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.