Gent BC organiseert met Level Up uniek investeerdersevent

000000000000000000bruno

Gent BC heeft de krachten gebundeld en wil met “Level Up” niche-investeerders verbazen. "We willen op 3 juni, op dit exclusieve investeerdersevent aantonen dat Gent naast de levenskwaliteit en de creatieve vibe ook kan uitpakken met succesverhalen/exit stories en een resem lokale next generation scale ups die het mooie weer maken", zegt Bruno Vandegehuchte, platformcoördinator van gent BC.

"We gaan er prat op dat Gent niet enkel een toeristische topper is (#7 top 10 must visit volgens Lonely Planet en derde meest authentieke bestemming by National Geographic) maar ook verrassend sterk kan uitpakken met een diverse ICT-scène."

Daarom staat op 3 juni 2016 “Level Up” gepland, waar Gent internationale succesverhalen (Showpad, Itineris, Amplidata, Netlog) in de verf zet, gevolgd door een hoofdmoot van next generation bedrijven die allen al series A funding ophaalden én mooi scale up-potentieel hebben.

"Het gaat om hapklare & sexy “brokken” voor follow-up investeerders". We kozen samen met experten voor een homogene groep van topondernemers binnen SaaS, fintech, big data, mobile, IOT or e-commerce en willen deze matchen aan een even kwaliteitsvolle groep investeerders. Bruno Vandegehuchte van “Level Up”: “We pakken te weinig internationaal uit met onze succesverhalen. We kunnen ons nochtans duidelijk onderscheiden in fintech, big data & SaaS; bovendien hebben we meer dan 70000 studenten, dus heel wat potentieel toptalent in het coole Gent.”

De organisatie leerde ook de knepen om hun doelpubliek te triggeren. “VC’s en investors reizen vaak en intensief; daarom gaan we ze verwennen. We beginnen pas om 10u30 die vrijdag, geven investeerders de kans om met hun partner te overnachten en een weekendje Gent te plannen, en bieden de partners zelf een programma aan (zie http://www.levelupghent.be/spouseprogramme/). De investeerders ontvangen we in een ruime state-of-the-art vleugel in het Meet District in de Ghelamco arena  met premium meetboxen, modern auditorium, verfijnde lunch en drinks om de dag af te sluiten.  De organisatie bevestigt de komst van onder andere Accel, Index, Google, Volta, Truffle Capital.