Nieuws Oost-Vlaanderen Gents & Alpro zetten plantaardig op het menu in Frankrijk en Spanje

Gents & Alpro zetten plantaardig op het menu in Frankrijk en Spanje

Gents & Alpro zetten plantaardig op het menu in Frankrijk en Spanje

GENT – Met een inspirerende productcampagne serveert interactief bureau Gents de plantaardige producten van Alpro in Frankrijk en Spanje. Op een frisse en verrassende manier toont Gents dat gezond eten ook heerlijk én gevarieerd kan zijn.

Gents kreeg de opdracht om Alpro’s aanbod aan plantaardige alternatieven voor yoghurt in Frankrijk en Spanje te introduceren en op hetzelfde moment de awareness voor het merk te boosten. Om deze doelen te verwezenlijken, maakte Gents een televisiespot die de basis vormde voor een digitale toolkit. Zo bereikt Alpro niet alleen veel kijkers, maar ook de juiste consumenten. Daarvoor transformeerde Gents de TV-spot in bite-size stukjes content, die plantaardig genot toevoegen aan je social feed.

De TV-spot zet de smakelijke mogelijkheden van het plantaardige aanbod in de spotlight. Vanuit het perspectief van de Alpro-pot ontdekken kijkers hoe het ‘plantaardige’ perfect kan passen in hun dagelijks leven. Ideaal om van te genieten tijdens drukke ochtenden en gezellige avonden, uit grote of kleine potten.

Door de Alpro-producten te tonen in kleine en alledaagse keuzes, maakt Gents de plantaardige mogelijkheden van Alpro zeer tastbaar én toont dat gewoontes veranderen nog nooit zo makkelijk én lekker was!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.