Nieuws Oost-Vlaanderen Gents bedrijf heeft een wel heel opvallende manier om hun vacatures in de kijker te zetten

Gents bedrijf heeft een wel heel opvallende manier om hun vacatures in de kijker te zetten

Foto fvv

Gents bedrijf heeft een wel heel opvallende manier om hun vacatures in de kijker te zetten

OOSTAKKER – Wie soms aan de fabriek van Euro-Silo passeert aan de turborotonde in Gent, heeft het ongetwijfeld al gezien. In koeien van letters maakt het bedrijf op hun silo’s reclame voor hun vacatures.

“Veel silo’s veel jobs”, prijkt er in enorme neonletters op de grote rij silo’s bij Eurosilo, gevolgd door een link naar hun jobsite. Het bedrijf zoekt nieuwe medewerkers en vond er niets beters op dan hun infrastructuur ineens extra nuttig te gebruiken.

“We hebben zo’n silo’s, dus leek het ons logisch om daar een projectie op te doen”, zegt commercial manager Thierry Cardon. “Het valt zeker op ’s avonds. We hebben zelfs al een aantal kandidaten die kwamen solliciteren en ons vertelden dat ze via die reclame bij ons terechtgekomen waren.”

Mag dat wel, zo’n enorme reclame naast een drukke weg? “Het is geen bewegend beeld, het verkeer staat daar al vaak stil en we projecteren het enkel ’s avonds”, zegt Cardon. “We hebben er wel degelijk een vergunning voor aangevraagd en verwachten niet dat er ongevallen door gebeuren.”

Het bedrijf telt een 75-tal werknemers en heeft momenteel een vijftal vacatures openstaan. “Dat lijkt niet zoveel, maar wij hebben niet meteen dezelfde exposure als Volvo, Katoen Natie of ArcelorMittal en iedereen is op zoek naar nieuwe mensen, zeker in de haven ”, zegt Cardon. “We zoeken vooral technische profielen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.