Nieuws Oost-Vlaanderen Gents consultancybedrijf realiseert twaalfde overname

Gents consultancybedrijf realiseert twaalfde overname

Bert Pauwels, Ronald Ter Beek, Joost Hordijk en Stef van den Broek. Foto RR

Gents consultancybedrijf realiseert twaalfde overname

GENT – Pauwels Consulting heeft het Nederlandse 4People overgenomen. Dat bedrijf detacheert kaderleden in onder meer de bouw en engineering en stelt meer dan tweehonderd mensen tewerk.

Pauwels Consulting werd opgericht in 1999 en realiseert een omzet van 149 miljoen euro. Het bedrijf is actief in België, Nederland, Frankrijk en Zwitserland onder verschillende merken en gespecialiseerde divisies. Samen met 3D Investors deed het bedrijf al twaalf overnames de afgelopen zeven jaar.

Managing director Bert Pauwels vond bij 4People het ontbrekende puzzelstuk in zijn buitenlandse ambities. “We zijn in Nederland al uitgebreid door overnames van andere spelers in de IT en life sciences, en 4People komt daar nu ook een uitstekende expertise op het vlak van engineering bij. Zo spiegelen we de activiteiten van onze thuisbasis in België.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.