Nieuws Oost-Vlaanderen Gents rekruteringsbedrijf krijgt voet aan wal in Parijs

Gents rekruteringsbedrijf krijgt voet aan wal in Parijs

Charles-Henry Provenzano

Gents rekruteringsbedrijf krijgt voet aan wal in Parijs

GENT – Een bruisende markt, het “centrum van Europa” en een opstap naar internationale groei. Meer argumenten waren er voor Le Grand & Associates – een dochteronderneming van LGA HR Group – niet nodig om voor het eerst een kantoor in Parijs te openen.

Le Grand & Associates is een van oorsprong Gents bedrijf en werd in 2015 opgericht door huidig CEO Charles-Henry Provenzano. “We begonnen met een klein team in een al even klein kantoor”, blikt Provenzano terug. “Intussen zijn we 45 medewerkers rijker en actief in vier verschillende vestigingen.”

Le Grand & Associates rekruteert hoogopgeleide profielen voor bedrijven. “Ook hier speelt de ‘war for talent’ en we merken de concurrentie van grote rekruteringsbedrijven”, aldus de CEO. “We proberen het onderscheid te maken met persoonlijke dienstverlening.”

“Goesting”

In december 2022 mocht een van de consultants het lint doorknippen van een nieuw kantoor in de Franse hoofdstad. Zij bemant voorlopig nog de vierde Le Grand-vestiging in haar eentje. “Bij onze groep is er zeker de goesting om ook andere dochterondernemingen internationaal uit te rollen”, besluit Provenzano.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.