Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse benoemd tot General Manager bij Lincoln Belux

Gentse benoemd tot General Manager bij Lincoln Belux

Gentse benoemd tot General Manager bij Lincoln Belux

GENT – De Gentse Anouk Van de Velde werd benoemd tot General Manager van HR-bedrijf Lincoln Belux. Anouk zal het groeiproject voor België leiden, in lijn met de visie en geografische expansie van Lincoln Group.

Anouk is afkomstig uit Gent, maar verhuisde in haar tienerjaren naar Frankrijk. Daar startte ook haar professionele carrière, waarin ze een internationale expertise opbouwde in commerciële en (general & interim) management functies en in diverse sectoren o.a. zware industrie, verpakking en B2B distributie. Daarna richtte ze haar eigen bedrijf op waarin ze luxe kunst-horloges ontwierp en verkocht. 

In 2014 keerde ze terug naar België om er als Management Consultant organisaties te begeleiden in hun internationale expansie. In 2016 werd ze Consultant bij Lincoln Belux, waarin ze tot op heden de Industry Practice leidde. Anouk is Master in Marketing & Management (ESCI Paris) en Master in Interim Management (Vlerick Business School).

Talent Management advies

Lincoln Belux wil haar marktpositie versterken en dé referentie worden in Talent Management advies zowel bij haar community van Talenten als bij de bedrijven. “We bieden een ‘in house’ totaaloplossing aan in leiderschapsadvies en coaching (ondersteund met in huis ontwikkelde tools), executive search, executive interim management en off-boarding & outplacement in een breed scala van sectoren”, zegt Anouk Van de Velde.

Het internationale bedrijf in Executive Search & Talent Advies werd opgericht in 1992 in Parijen staat inmiddels in de Top 10 van toonaangevende HR bedrijven in Frankrijk. Consultants in Europa en Azië begeleiden talenten doorheen hun professionele carrière.

The Talent Club

Sinds januari 2020 is Lincoln ook lid van The Talent Club. Dat is een internationale associatie van bedrijven die gespecialiseerd zijn in Talent advies, Talent management en Talent vertegenwoordiging in vier veelbevraagde markten: sport professionalskunst & cultuur, digitale talenten, en managers & leiders

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.