Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse Carglass is 30ste realisatie met Mathieu Gijbels

Gentse Carglass is 30ste realisatie met Mathieu Gijbels

Gentse Carglass is 30ste realisatie met Mathieu Gijbels

De onlangs vernieuwde vestiging van Carglass Gent was de 30ste vestiging die het aannemersbedrijf Mathieu Gijbels, met vestiging in Gent, voor Carglass realiseerde. “We hebben er de gevel en het interieur gerenoveerd”, zegt Dave Beuten, operationeel directeur bij Mathieu Gijbels. De samenwerking met de expert in autoruittechnologie wordt nu verdergezet. Mathieu Gijbels zal ook de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Carglass BeLux in Hasselt op zich nemen.

De samenwerking tussen beide bedrijven kent reeds een langere geschiedenis, van nieuwbouw over renovatie tot het onderhoud van de vestigingen. “Carglass weet dat ze steeds op onze expertise kunnen rekenen, voor al hun bouwzorgen en -dromen”, zegt Dave Beuten. “Toen Carglass bouwplannen koesterde voor een nieuw hoofdkantoor, stonden we meteen open voor een nieuw partnership.” Het nieuwe bedrijvenpark wordt gerealiseerd op de huidige Concentrasite. Op 7,5 hectaren zullen naast Carglass ook Mediahuis en verschillende kmo’s een nieuwe thuis krijgen.

Met het 30-jarig bestaan in 2017, staat Carglass BeLux voor een belangrijk jaar. “Des te meer nu we de verhuis van ons hoofdkantoor kunnen aankondigen”, stelt Guido de Paepe, ceo van Carglass BeLux. Het huidige huurpand kon niet de nodige ruimte aan het bedrijf in groei bieden. “We hebben alle vertrouwen dat onze bouwplannen bij Mathieu Gijbels in goede handen zijn.” De komende periode staan ook andere bouwplannen op het programma.

Het hoofdkantoor van Mathieu Gijbels is gevestigd in Opglabbeek. In de eerste helft van 2016 opende het bedrijf een nieuwe zetel in de Gentse regio Oost- en West-Vlaanderen, en een verkoopkantoor in Nijvel. Er werken 296 medewerkers. De omzet in 2016 bedroeg meer dan 75 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.