Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse dating app organiseert tweede editie van de muilmarathon

Gentse dating app organiseert tweede editie van de muilmarathon

Gentse dating app organiseert tweede editie van de muilmarathon

GENT – Van vrijdag 13 tot zondag 22 juli vindt op verschillende Gentse pleinen de jaarlijkse hoogmis voor feestvierders plaats. Tijdens deze 175ste editie van de Gentse Feesten organiseert de Gentse social app Twoo op de Vlasmarkt een tweede editie van de muilmarathon. Elke nacht om 2u wordt de Vlasmarkt zo de warmste plek van Gent. “De Vlasmarkt heeft haar reputatie mee en dat hebben de Gentenaren vorig jaar zeker bewezen. Na de succesvolle editie doen we er dit jaar nog een schepje bovenop met onze ‘muilcam’”, vertelt Lien Louwagie, woordvoerder van Twoo

De Belgische social app Twoo werd in mei 2011 opgestart door Lorenz Bogaert en Toon Coppens en telt intussen bijna tien miljoen actieve gebruikers per maand. Anderhalf jaar later werd de datingsite voor 19 miljoen overgekocht door de Franse concurrent Meetic, al bleven de Gentenaren wel aan boord. Anno 2018 is Twoo beschikbaar in 200 landen en 38 talen.

Het team achter de app, dat nog steeds gevestigd is in Gent, organiseert tijdens de Gentse Feesten weer elke nacht een muilmarathon op de Vlasmarkt. “Vorig jaar werd de Muilmarathon in het leven geroepen en dat was meteen een groot succes. Een tweede editie was voor ons een evidentie”, vertelt Lien Louwagie. Net zoals vorig jaar is iedereen elke nacht welkom om 2u op de Vlasmarkt om het plein om te toveren tot de warmste plek van Gent.

Muilcam en extra groot scherm

Om de temperaturen op de Vlasmarkt nog iets broeieriger te maken, lanceert het Gentse Twoo dit jaar een nieuwe extra: de ‘muilcam’. “Iedereen kent het wel: als de camera naar jou gericht staat, is het de bedoeling dat je de persoon die naast je zit een stevige zoen geeft”, verduidelijkt Louwagie. “Speciaal daarvoor komt er een extra groot scherm op de Vlasmarkt.”

Het Gentse Twoo wil met deze sappige actie de Gentse Feesten liefdevol en zorgeloos houden. Het beloven tien zwoele dagen te worden. Tot op de Vlasmarkt, dus?

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.