Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse dealer Harley-Davidson doet mee aan "Battle of the Kings"

Gentse dealer Harley-Davidson doet mee aan "Battle of the Kings"

Gentse dealer Harley-Davidson doet mee aan "Battle of the Kings"

0000000000000hdHarley-Davidson Gent, de in Sint-Martens-Latem gevestigde dealer van het bekende motormerk, die wordt geleid door Ann Vandewoude en haar zoon Stijn, neemt deelt aan de internationale “Battle of the Kings”-wedstrijd. In deze wedstrijd strijden Harley-Davidson-dealers uit heel Europa om de titel ‘The Custom King’ met de best gecustomizede Street 750-motorfiets.

De twaalf dealers in de Benelux die deelnemen aan de wedstrijd, strijden met hun unieke ontwerp eerst om de titel ‘The Custom King’ van de Benelux. Het publiek stemt via Facebook welke Street 750-motorfiets het best is gecustomized.

Deze Benelux-winnaar mag naar de Europese finale die plaatsvindt tijdens het custom lifestyle event ‘Wheels & Waves’ in Biarritz, Frankrijk, van 11 tot en met 14 juni 2015. Hier kroont een ervaren jury van customizers één Europese dealer tot de Europese ‘Custom King’.

Ann Vandewoude en haar zoon Stijn, eigenaars van Harley-Davidson Gent, en het technische team gingen hun inspiratie zoeken bij het British Racing Green, de internationale racekleur van Groot-Brittannië.  “Het zadel hebben we ook aangepast. Een van onze medewerkers zag een interessant idee op het internet. Onze technici maakten zelf de vorm en het ontwerp van het zadel. Nadien bedekten we het met bruin leder en stikten er de passende siernaden in. We willen aantonen dat je met een beperkt budget en wat creativiteit een motorfiets kunt omtoveren tot een unieke, gepersonaliseerde bike. Harley-Davidson maakt al sinds 1903 custom bikes – langer dan welk merk dan ook. Geen enkele motor is dezelfde.” Het bekende motormerk staat dan ook bekend als het symbool van de vrijheid.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.