Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse dierenvoedingsproducent United Petfood wil belang in Turkse sectorgenoot

Gentse dierenvoedingsproducent United Petfood wil belang in Turkse sectorgenoot

Foto ss

Gentse dierenvoedingsproducent United Petfood wil belang in Turkse sectorgenoot

GENT – United Petfood, een producent van voeding voor honden en katten, wil een belang nemen in zijn Turkse sectorgenoot Lider Pet Food, zo maakt het woensdag bekend in een persbericht. Details over de omvang van de participatie of het overnamebedrag werden niet verstrekt.

Lider Pet Food is al vijftien jaar gespecialiseerd in de productie van droogvoer voor honden en katten, maar ook voor knaagdieren en vogels. Het bedrijf beschikt over twee hoogtechnologische fabrieken in Turkije. “De bedoeling van het partnership is om kennis uit te wisselen en samen te groeien. Lider blijft volledig in eigen beheer”, klinkt het in het persbericht.

United Petfood heeft meer dan 25 jaar ervaring en levert zowel droge als natte voeding en snacks voor dieren. Het familiebedrijf beschikt over fabrieken in België, Spanje, Roemenië, Hongarije, Italië, Frankrijk, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. United Petfood is actief in meer dan 95 landen wereldwijd, en realiseert een jaarlijkse omzet van meer dan 900 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.