Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse hotelsector probeert hoofd boven water te houden met straffe kortingen

Gentse hotelsector probeert hoofd boven water te houden met straffe kortingen

Gentse hotelsector probeert hoofd boven water te houden met straffe kortingen

GENT – 11 Gentse hotels lanceren een straffe kortingsaanbieding om Gent tijdens de paasvakantie te (her)ontdekken: voor een zacht prijsje – vanaf 65 € tot 90€ (ontbijt incl.) – kan je verblijven in een 1, 2, 3 of 4 sterren hotel in Gent. Het is uitzonderlijk dat je aan dergelijke spotprijzen in Gent kan verblijven, maar met deze actie hopen de hotels iedereen de mogelijkheid te bieden om Gent volop te kunnen komen beleven!

De Gentse hoteliers willen terug volop aan de slag. De lange aansleep van de coronacrisis treft de hotelsector immers extra hard. Door deze actie willen ze hun personeel, waarvan 95% al economisch werkloos is sinds het begin van de coronacrisis, opnieuw perspectief geven om terug aan het werk te kunnen. Door een uitstap in eigen land te plannen help je de Gentse ondernemers die het uiteraard zeer zwaar hebben om het deze laatste maanden vol te houden.

“Er zijn heel wat coronaproof mogelijkheden”, zegt Rudy De Wit, voorzitter van Gent Hotels. “Zo kan je met het gezin een Walk Local wandeling maken geïnspireerd door bekende Gentenaren, talloze musea bezoeken, van het aanbod voor gezinnen proeven of ook Gent met de fiets ontdekken… er is teveel om op te noemen. Je kan oneindig veel inspiratie voor jouw citytrip naar Gent vinden op hotelacties.gent

Alle maaltijden worden aangeboden op de kamer, door het hotel zelf indien men over een eigen keuken beschikt, of via afhaalmaaltijden in samenwerking met lokale Gentse restaurants. “Genieten van een hotelverblijf kan dus aan 100%,” zegt Rudy De Wit, “of je nu één of drie dagen wilt genieten, het kan perfect met de Room Dining diensten van onze hotels!”

Boeken kan rechtstreeks bij één van de deelnemende hotels of via hotelacties.gent. De prijsaanbieding is geldig van 2 april tot 19 april 2021.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.