Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse ITAF versterkt positie in regio Antwerpen-Kempen

Gentse ITAF versterkt positie in regio Antwerpen-Kempen

Gentse ITAF versterkt positie in regio Antwerpen-Kempen

De Gentse ICT-groep ITAF heeft een nieuw service center geopend. Om de klanten in de regio Antwerpen en Kempen nog beter te kunnen bedienen, nam het daarvoor CenC Media uit Beerse over.

ITAF biedt professionele diensten aan om technische infrastructuren op te bouwen die een invulling geven aan de specifieke noden van klanten. Dankzij de overname telt ITAF intussen zeven kantoren, waardoor het een uitgebreid gebied van dienst kan zijn. In België gaat het om de hoofdzetel in Gent en vestigingen in Zaventem, Zwevezele, Antwerpen en nu ook in Beerse. Daarnaast telt ITAF nog twee filialen in Servië. In totaal werken er nu 50 mensen.

ITAF Turnhout

De overname brengt weinig veranderingen met zich mee. “Zaakvoerder van CenC Media Chris Cnaepkens blijft met zijn team de klanten bedienen. In een eerste fase wordt er nog gewerkt vanuit de huidige naam, maar op termijn is het de bedoeling om alle activiteiten onder ITAF Turnhout uit te voeren”, klinkt het bij het Gentse bedrijf.

CenC Media levert verschillende IT-diensten aan de zakelijke markt zoals IP-telefonie, internet, private netwerken, datacenterdiensten en de klassieke server- en computerondersteuning. “Sinds kort leggen we ons meer toe op ICT-ondersteuning voor kmo’s in plaats van de particuliere markt”, zegt zaakvoerder van CenC Media Chris Cnaepkens. “Die omschakeling gebeurde traag, aangezien we niet alle kennis in huis hadden. Onder de vleugels van ITAF, dat de afgelopen 18 jaar een belangrijke expertise opbouwde, hebben we die kennis nu wel. Onze slagkracht wordt nu veel groter.” ITAF Turnhout stelt ook enkele extra aanwervingen in het vooruitzicht.

Op 2 en 3 september houdt ITAF opendeurdagen in het nieuwe service center in Beerse.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.