Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse kleding- en schoenenwinkel verhuist

Gentse kleding- en schoenenwinkel verhuist

Gentse kleding- en schoenenwinkel verhuist

GENT – Op vrijdag 29 juni opent Shelter in Gent officieel de deuren van haar nieuwe locatie. Shelter is een multibrand kleding- en schoenenwinkel voor trendy millennials (M/V) die al enkele jaren in Gent is gevestigd. Shelter verhuist nu van de Sint-Pitetersnieuwstraat naar Hoogpoort 9.

Met haar collecties legt Shelter de nadruk op originaliteit, degelijkheid en duurzaamheid en wil op die manier een intelligent antwoord bieden op de overconsumptiecultuur.

Naast een winkel, zal Shelter ook een bar met terras huisvesten, waar gasten kunnen genieten van een heerlijke kop thee of een goed glas wijn, maar ook van een originele salade of zuurdesemtoast, waarvoor alle ingrediënten afkomstig zijn van lokale leveranciers die zich binnen een straal van 1 km bevinden.

Vrijdag 29 juni vanaf 16u vindt de officiële opening plaats met een feestelijke afterwork apero opgeluisterd door niemand minder dan Lefto, Nosedrip en Asa Moto.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.