Afbeelding2

Gentse ML6 is ‘Tech scale-up van het jaar’

GENT - Op de uitreiking van de Data News Awards for Excellence 2023, donderdag in Paleis 7 op de Heizel, werd ML6 uitgeroepen tot 'Tech scale-up van het jaar'.  Sinds de oprichting in 2013 groeide het Gentse bedrijf uit tot een belangrijke Europese speler in AI en machine learning.

Na de vermelding in de FT1000 eerder dit jaar, een lijst van de Financial Times met de duizend snelst groeiende Europese bedrijven, krijgt het Gentse bedrijf opnieuw een erkenning voor zijn snelle groei.

Lees ook: Gents bedrijf is volgens de Financial Times bij snelst groeiende van Europa

Met ruim honderd medewerkers in België, Duitsland en Nederland heeft de scale-up al zo'n 150 klanten in heel Europa. "De jury bekroont een bedrijf dat al tien jaar sterk bezig is, en verwacht dat ze de komende jaren nog verder ‘gaan skyrocketen’”, lezen we in de feedback van de jury.

"De prijs is een mooie erkenning voor het uitzonderlijke parcours dat we de afgelopen jaren hebben afgelegd", reageert CEO en oprichter Nicolas Deruytter. "We zijn trots dat we het lijstje met winnaars kunnen vervoegen, naast onder andere Teamleader, Collibra en UnifiedPost."