Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse start-up mikt op fietsverhuur aan hotels

Gentse start-up mikt op fietsverhuur aan hotels

Gentse start-up mikt op fietsverhuur aan hotels

000000000000rembrandDe Fietsevolutie (www.fietsevolutie.be) is actief in de toeristische sector. De Gentse start-up van Rembrand Neirinckx combineert fietsen met toerisme.

“Hotels zoeken steeds vaker naar een meerwaarde voor hun
diensten en zijn in navolging van wat in het buitenland al een tijdje aan de gang is, kennelijk tot de ontdekking gekomen dat hun gasten het erg op prijs stellen als ze over fietsen kunnen beschikken”,  legt hij uit. “Met de fietsevolutie zorgen we ervoor dat hotels zelf fietsen ter plaatse beschikbaar hebben zodat ze de tweewielers dadelijk aan hun gasten kunnen aanbieden. We zorgen voor de levering van de fietsen en voor het onderhoud.”

Daarnaast lanceert het bedrijfje van Neirinckx nu ook het onlineplatform Lena. Dit houdt op een overzichtelijke manier perfect bij welke fietsen door wie en op welk moment verhuurd worden. “Alles staat bij dit platform in het teken van de gebruiksvriendelijkheid”, zegt Rembrand Neirinckx. “Het is gemakkelijk om een reservatie toe te voegen en de site biedt in één oogopslag aan alle baliebedienden van hotels en bed en breakfasts een overzicht van fietsen die verhuurd en beschikbaar zijn. Bij elke nieuwe reservatie, houdt het platform rekening met welke fietsen op dat moment beschikbaar  zijn. Dit zorgt ervoor dat geen foute informatie kan meegegeven worden aan de gasten. Elke iOS, Windows of mobiele gebruiker kan het platform hanteren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.