Nieuws Oost-Vlaanderen Geslaagd SIM Leadership event in Zottegem

Geslaagd SIM Leadership event in Zottegem

Geslaagd SIM Leadership event in Zottegem

Het leadership event dat Sim Belgium (Service Innovation Management) op 28 oktober samen met Made In in het kasteel van Leeuwergem organiseerde, stond helemaal in het teken van innovatie.

SIM Belgium werkt voor de Leadership events samen met de Made In-edities van Mediahuis, en dus ook uw Made In Oost-Vlaanderen. “Op één avond worden verschillende topsprekers en prominente figuren uit de ondernemingswereld samengebracht”, legt Boudewijn Dupont, gedelegeerd bestuurder van SIM Belgium uit.

“De deelnemers aan het event krijgen getuigenissen te verwerken, gedeelde ervaringen en voorstellingen van expertise. Het programma is specifiek afgesteld op groeibedrijven waarbij actuele en boeiende topics worden behandeld. De sprekers treden uiteindelijk in debat om een aantal van deze topics aan te kaarten.”

Op woensdag 28 oktober leerden de vele aanwezigen heel wat bij uit de toespraken van Michel Casselman van PMV, Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde van de Wasbar, Bart Van der Roost van Neoscores  en filmmaker Jan Verheyen die daarna ook nog in een panelgesprek aan de tand werden gevoeld door VRT-coryfee Kathleen Cools.

“Met dit event kon SIM Belgium zich opnieuw wat duidelijker op de kaart zetten als steunpunt voor groeibedrijven”, verklaarde Boudewijn Dupont. “Vlaamse ondernemers mogen zich niet te bescheiden opstellen, want ze bewijzen dag na dag dat ze met hun ondernemingen stevige fundamenten leggen onder onze economie. Leiderschap en innovatie zijn de sleutels om in deze tijden van disruptie overeind te blijven, te groeien  en voor toekomstige welvaart te zorgen.”  

De sprekers toonden op inspirerende wijze hoe waar die boodschap is. De rijke informatie werd bovendien gekruid met de nodige dosis humor. Ook de twitterfeed #leadershipevent werd interactief gevolgd. Achteraf werd er tijdens de walking dinner gezellig bijgepraat en druk genetwerkt.   

Hierboven vindt u een aantal foto’s terug van het event. De volledige galerij kunt u bekijken op :  http://www.ivanmervillie.be/Galerijen/LeadershipEvent2015/index_3.html

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.