Nieuws Oost-Vlaanderen Geslaagde editie van BDO Business Runs op Stadsloop De Gentenaar

Geslaagde editie van BDO Business Runs op Stadsloop De Gentenaar

Geslaagde editie van BDO Business Runs op Stadsloop De Gentenaar

BDO Business Run-2BDO België is gespecialiseerd in vier domeinen: Audit & Assurance, Accounting & Reporting, Tax & Legal, en Special Advisory Services (Corporate Finance, Management Advisory & Interim Management) en heeft ook een kantoor in Gent.

Daarnaast zijn er de BDO Business Runs: een reeks van 8 corporate running events, verspreid over heel België met als doel zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten. Via dit platform wil BDO aan bedrijven de kans bieden om deel te nemen aan 8 van Belgiës grootste running events zoals de Antwerp 10 Miles, de Brussels Marathon, Dwars door Hasselt, en de Stadsloop van de Gentenaar. Op 22 mei was BDO dan ook nadrukkelijk aanwezig op de Stadsloop van de Gentenaar, zoals bijgaande foto’s illustreren. Misschien was u er ook bij en kunt u zichzelf herkennen.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.