Nieuws Oost-Vlaanderen Ghelamco Arena voor één dag helemaal in het teken van logistiek

Ghelamco Arena voor één dag helemaal in het teken van logistiek

Ghelamco Arena voor één dag helemaal in het teken van logistiek

GENT – Op dinsdag 17 september organiseert Zetes de Supply Chain Summit 2019 in de Gentse Ghelamco Arena. Een event helemaal in het teken van de laatste trends en innovaties in de logistieke wereld. Van dynamisch printen en labelen, serialiseren, naar traceerbaarheid en supply chain visibiliteit. 

De logistieke wereld evolueert in 2019 in sneltempo. Je moet een duizendpoot zijn als je wilt blijven moderniseren en besparen op je logistiek. En wat brengt 2020? Op de Supply Chain Summit 2019 begeleidt Zetes België je door de nieuwste trends en ontdek je hoe deze internationale adviseur in supply chain-oplossingen, zijn partners en zelfs een aantal klanten hun logistiek blijven innoveren. Een ideale manier om nieuwe inzichten te krijgen of om te netwerken met collega’s en experts.

The Day After Tomorrow

Op het programma staat onder andere een keynote van Peter Hinssen, auteur van ‘The Day After Tomorrow’. Daarin vertelt hij over een exponentieel veranderende wereld en de gevolgen voor organisaties van vandaag. Hij introduceert pioniers die erin slaagden om verder te gaan dan morgen-denken in innovatie en in staat waren om de koers van hele industrieën te veranderen. Bovenal praat hij over de bedrijfsmodellen, de organisatiestructuren, het talent, de mindset, de technologieën en de culturen die nodig zijn om onze overlevingskansen in de Day After Tomorrow te maximaliseren.

Vervolgens kan je deelnemen aan meerdere breakout sessions van de Zetes experts rond zeer uiteenlopende thema’s binnen de logistiek. Daarnaast krijg je in primeur ook enkele customer cases van Umicore, Samsonite en CTS. Ten slotte is er de mogelijkheid om te netwerken met supply chain-managers en -leveranciers. 

1200 experts

Zetes telt 1200 specialisten en meer dan 30 vestigingen in meer dan 20 landen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Al meer dan 30 jaar werken ze nauw samen met hun klanten om het beste uit hun supply chain te halen. Van de verpakkingslijn en het magazijn tot in de winkel helpen ze bedrijven om hun processen efficiënt aan te sturen, aan de hand van realtime informatie, zodat deze hun klanten steeds een uitstekende service kunnen bieden. Sinds 2017 is Zetes een onafhankelijke dochteronderneming van de Panasonic Corporation.

Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven voor de Supply Chain Summit 2019. Het volledige programma vind je hier: https://www.zetes.com/event/belgian-supply-chain-summit/.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.