Nieuws Oost-Vlaanderen Ghent Marriott kleurt volgend weekend Brits

Ghent Marriott kleurt volgend weekend Brits

Ghent Marriott kleurt volgend weekend Brits

davis cup 1Toen Ghent Marriott acht jaar geleden de deuren opende, was er nogal wat te doen rond de vraag of Gent wel nood had aan dit luxehotel. Maar het hotel is ondertussen meer dan een vaste waarde geworden.

“In de week ontvangen we vooral zakenreizigers en in het weekend zien toeristen ons hotel als ideale uitvalsbasis om volop van de Arteveldestad te genieten”, zegt account manager Anabelle Stevens. “2015 is een fantastisch jaar geweest, maar we blijven permanent investeren in de kamers, in de lobby en in vergaderfaciliteiten. Zo hebben alle vergaderzalen dit jaar een technische upgrade gekregen en kreeg ook WIFI een powerboost.”

Overigens speelt het hotel ook graag in op de actualiteit. Naar aanleiding van de Davis Cup finale die volgend weekend in Gent plaatsvindt tussen België en Groot-Brittannië, zullen alle hotelmedewerkers de bediening verzorgen in een Belgisch tennisuniform.  De wedstrijden zijn te volgen op groot scherm en onder meer fish & chips en bier in grote glazen zullen voor een typische Britse sfeer zorgen.

“Het is sinds 1904 geleden dat België kon meedingen naar de titel. Dat die finale dit jaar in onze stad plaatsvindt, maakt het compleet. Dit kunnen en willen we niet negeren,” verduidelijkt general manager Roger Langhout.

“Veel hotelgasten komen speciaal voor de Davis Cup finale en al van in het hotel zal het genieten worden van de unieke sfeer. We rekenen erop dat ook niet-hotelgasten in de hotelbar van de Britse sfeer willen komen proeven.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.