Nieuws Oost-Vlaanderen Globis opent voor meubelfabrikant deur naar lean manufacturing

Globis opent voor meubelfabrikant deur naar lean manufacturing

Globis opent voor meubelfabrikant deur naar lean manufacturing

Globis_software_website_by_buro86_business_webdesign_eletter_newsletterGlobis Benelux, de ERP-specialist uit Aalst, slaagt erin om steeds meer klanten te overtuigen met de zogenaamde “mass customisation”,  het automatiseren van serieproductie op maat van de eindklant.

“Op die manier hebben we met ons pakket Globis 10 de Brusselse meubelfabrikant Dedecker geholpen om een tweede adem te vinden”, zegt Business Development Director Wim Bosmans niet zonder trots.

Dit ERP-pakket stuurt naar het zeggen van het bedrijf informatie snel en feilloos doorheen de organisatie en opent de deur naar lean manufacturing: één IT-platform dat orders configureert en alle commerciële, operationele en administratieve processen aanstuurt – op de boekhouding na. Op die manier kan Dedecker zich profileren als specialist in hoogwaardige massacustomisatie.

Renaat Vanheessen, CEO van Dedecker, benadrukt dat er een grote nood bestond aan ERP-software omdat de grote sanitaire ketens die zijn klanten zijn, rekenen op een enorme productvariatie en een zeer korte productietijd.

“Ons generisch opgebouwde productconfiguratieplatform dat niet vertrekt vanuit een specifieke sector en het mogelijk maakt om te werken met veel parameters en formules kon Dedecker overtuigen”, zegt Wim Bosmans, die ook benadrukt dat Globis ook een nieuw IT-platform bedacht om het pakket stapsgewijs, maar toch vlot te kunnen integreren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.