Nieuws Oost-Vlaanderen GMI Group gaat voor (nog) meer talent

GMI Group gaat voor (nog) meer talent

GMI Group gaat voor (nog) meer talent

GENT – GMI group, een software en servicebedrijf met kantoren in Oevel en Gent, zet net als vorig jaar sterk in op het aantrekken van nieuw talent. Vandaag telt de groep ruim 80 medewerkers en voor het komende jaar wordt nog eens ingezet op minstens 20 extra business en software consultants.

“Net als onze Rode Duivels heeft GMI group de ambitie om mee te spelen op topniveau. We liften dan ook graag mee op de voetbalgekte en lanceren de komende weken zelfs een speciale wervingscampagne op sociale media, in pure WK-stijl”, aldus commercieel en operationeel directeur Ludo Van Baelen.

Nieuwe generatie bedrijfstoepassingen

De strategie en ambitie van GMI group bouwt ook verder op de evolutie naar een nieuwe generatie van bedrijfstoepassingen die bij Microsoft werd ingezet. Met Dynamics 365 Business Central lanceerde Microsoft recent een platform dat klaar is voor de digitale toekomst. De sterke functionaliteiten van zowel de ERP- als de CRM-suite worden verder geïntegreerd met Office 365 en Power BI. Voor GMI group is dit een schot in de roos. Het biedt met haar ‘GMI 4D Solution Concept’ namelijk al jaren een geïntegreerd aanbod aan de midmarket.

Op zoek naar gedreven jongeren

Met meer dan 450 klanten en als toonaangevende Microsoft Dynamics Partner in België, kan GMI group haar medewerkers heel wat interessante projecten bieden bij hun klanten. Zowel functionele als technische kennis en ervaring in de Microsoft-stek zijn welkom, maar ook gedreven jongeren die graag de Dynamics-wereld willen leren kennen. Zij krijgen de kans om actief kennis op te bouwen en zichzelf te ontplooien in één of meerdere expertisedomeinen: ERP, CRM, ECM en BI.

“Als Dynamics consultant kies je voor een boeiende uitdaging met veel klantencontact in een toekomstgerichte technologie”, zegt Ludo Van Baelen. “Het is vandaag de dag niet makkelijk om mee te strijden in de ‘war for IT-talent’, maar toch zijn we ervan overtuigd dat we onze groei in medewerkers opnieuw kunnen realiseren.” 

Wil jij ook mee scoren met de enthousiaste ploeg van GMI group? Check vandaag nog de vacatures op www.gmigroup.be/vacatures

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.