Nieuws Oost-Vlaanderen Golden Palace opent speelzaal in Waarschoot

Golden Palace opent speelzaal in Waarschoot

Golden Palace opent speelzaal in Waarschoot

0000000goldenpalaceGolden Palace is met bijna 40 speelzalen in heel België marktleider in deze sector. Sinds 1 april 2012 heeft de groep ook een eigen online platform. De groep breidt nu uit naar de provincie Oost-Vlaanderen met een speelzaal in Waarschoot. “Spelers kunnen er sinds 23 maart elke dag terucht tussen 10.00 uur en 05.00 uur.

“We hebben gekozen voor een gezellige locatie, waar er wel nood was aan een grondige renovatie met oog voor ecologische aspecten”, zegt woordvoerster Julie Limbos. “Golden Palace heeft ervaring op dat gebied, want de jongste jaren kiezen we in alle speelzalen voor een intensief ecologisch programma met als voornaamste pijler 100% groene energie.”

In Wallonië is Golden Palace al decennia een bekende naam, maar ook in Vlaanderen is de groep aan een opmars bezig. Onder meer via de sponsoring van veldrijder Wout Van Aert, voetbalclub Angtwerp en Oostende Koerse en via het inzetten van Jan Ceulemans als ambassadeur.Na het oprichten van 3 speelzalen aan de Belgische kust, en de steeds sterkere aanwezigheid in het Brusselse breidt de groep nu dus ook uit naar Oost-Vlaanderen.

“Golden Palace Waterschoot is dag en nacht geopend en zorgt zo voor de creatie van tien fulltime jobs”geeft Julie Limbos nog aan. “De speelzaal beschikt over een eigen parking en is, conform de wetgeving op kansspelen, toegankelijk voor personen boven de 21 jaar na vertoon van een identiteitskaart. Softdrinks en versnaperingen worden aangeboden, het consumeren van alcohol is evenwel zoals in alle Belgische speelzalen verboden.”

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.