Nieuws Oost-Vlaanderen Grafisch interventieteam MediaComm opent kantoor in Merelbeke

Grafisch interventieteam MediaComm opent kantoor in Merelbeke

Grafisch interventieteam MediaComm opent kantoor in Merelbeke

000000000000000000000kbrMediaComm is bijna 4 jaar geleden van start gegaan als grafisch interventieteam met een kantoor in Antwerpen. MediaComm reikt flexibele oplossingen aan voor grafische support.

Vandaag bestaat het team uit zestien voltijdse grafische ontwerpers en webdesigners. De uitgebreide klantenportefeuille van MediaComm bestaat voornamelijk uit grafische afdelingen binnen bedrijven, reclamebureaus, grafische bureaus, uitgeverijen en drukkerijen. MediaComm richt zich op alle bedrijven en organisaties die tijdelijk extra versterking nodig hebben op hun grafische dienst.

Om de sterke groei te bestendigen opende MediaComm nu ook een Oost-Vlaams kantoor in Merelbeke.

Stichter en zaakvoerder Paul Zeguers zegt dat het om een belangrijke stap gaat in de verdere uitbouw van de dienstverlening en wijst op de noodzaak ervan om West- en Oost-Vlaamse klanten beter te bedienen. “Ook voor het aantrekken van nieuwe medewerkers uit deze regio is het bijkomende kantoor een absolute troef. En naar deze medewerkers zijn volop op zoek.”

Om dit nieuwe kantoor te runnen werd Kirsten Brisard (foto) aangetrokken als manager Oost- en West-Vlaanderen. Zij zal, samen met Paul Zeguers, meewerken aan de verdere uitbouw van MediaComm. “We zijn jong bedrijf”, zegt ze, “maar we groeien sterk. De uitbreiding naar Oost- en West-Vlaanderen is een logische eerste stap. Het aantrekken van meer klanten uit deze regio is prioritair. Het aanwerven van meer medewerkers uit deze regio zal bovendien een positieve bijdrage leveren op het vlak van mobiliteit. MediaComm werkt met grafische ontwerpers en online designers in vast dienstverband. Ze hebben allen ervaring in print- en onlineopdrachten. We bieden een oplossing voor opdrachten van één dag tot meerdere maanden. zowel korte (1 dag) als lange (meerdere maanden) termijn opdrachten. Gemotiveerde graphic designers uit de regio die op zoek zijn naar een afwisselende en creatieve nieuwe uitdaging mogen zich altijd kandidaat stellen’, aldus nog Kirsten Brisard.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.