Nieuws Oost-Vlaanderen Grensland Autogroep opent pop-upshowroom voor Opel en Kia

Grensland Autogroep opent pop-upshowroom voor Opel en Kia

Grensland Autogroep opent pop-upshowroom voor Opel en Kia

000000000000samhaeckOndanks het gejammer over kilometerslange files, beleeft koning auto nog tot 24 januari hoogdagen op het autosalon. De Belgische autoverkoop blijft het, wellicht ook met dank aan de lage rente, immers vrij behoorlijk doen.

Volgens cijfers van Autotijd.be zijn vorig jaar in ons land ruim een half miljoen wagens verkocht.

Ook Grensland Autogroep heeft zijn graantje daarvan meegepikt. Nog volgens de cijfers van Autotijd.be waren Opel en Kia, de twee merken die door Grensland Autogroep worden verdeeld, immers in ons land in 2015 respectievelijk goed voor een verkoop van 33.852 en 11.372 modellen.

Grensland Autogroep heeft vestigingen in  Drongen, Sleidinge, Knesselaere en  omvat ook het carrosseriebedrijf Haecar in Eeklo.

Zaakvoerder Sam Haeck zit niet stil, want hij surft mee op de golven van de populariteit van een nieuwe “autoboulevard” in de buurt van de Gentse haven.

Aan de  Zeeschipstraat bouwde bouwbedrijf Mathieu Gijbels er immers onlangs een nieuwe showroom voor Mahy, de bekende Gentse verdeler van Renault en Dacia. Maar op de nieuwe kmo-site die er verrijzen in de loop van het jaar nog nieuwe gargaes.

En daarbij zal er dus ook één zijn van Grensland Autogroep, de verdeler van Opel en Kia. In afwachting van de opening van een nieuwe vestiging begint Grensland Autogroep er alvast met een tijdelijk pop-up concept.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.