Nieuws Oost-Vlaanderen Hamann Logistics loopt in de kijker op Run for Rio

Hamann Logistics loopt in de kijker op Run for Rio

Hamann Logistics loopt in de kijker op Run for Rio

hammanDe logistieke dienstverlener Hamann International uit Wetteren, is de jongsten jaren bezig aan een stevig groeiparcours. In 2010 stelde het bedrijf 102 mensen tewerk, vorig jaar waren dat er al 129. De omzet steeg van 40,2 miljoen euro in 2010 tot 49,3 miljoen euro in 2013 en 58,1 miljoen euro in 2014. Het bedrijf gaat er prat op tegelijk de krachten te bundelen van een stevige Europese groep met de flexibiliteit van een kleinschalig bedrijf dat inzet op oplossingen op maat.

“Dankzij onze op maat gesneden en kwalitatieve logistieke oplossingen zijn we de geschikte partner voor zowel grote industriële verladers als kleine en middelgrote ondernemingen.”, zegt managing director Wim Libaers.  “Wij willen snel en efficiënt inspelen op de specifieke noden van onze klanten. Onze belangrijkste bekommernis is de goede nachtrust van onze klant: wij denken op een proactieve manier met hem mee zodat hij in volle vertrouwen zijn zending aan ons overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring in de logistieke wereld is Hamann ook uitgegroeid tot een zogenaamde ketenregisseur, die voor zijn klanten de beste oplossingen zoekt.  Op die manier krijgt de klant één aanspreekpunt bij wie hij alle nodige info over zijn goederen/zendingen kan opvragen.”

Het beleid van gepersonaliseerde dienstverlening van de logistieke specialist vraagt ook veel teamspirit en daar is het hr-beleid van het bedrijf op afgestemd. Zo nam Hammman vorige zondag nog deel aan Run to Rio, eenfundraisingactie die werd georganiseerd door het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité) en het VBO organiseert. Hamman was één van de bedrijven die de Oost-Vlaamse eer hoog hielden door 5 lopers af te vaardigen naar de hippodroom in Bosvoorde, waar ze samen een marathon liepen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.