team Hasselt

Hasselts advocatenteam fuseert met De Groote – De Man

GENT - Stefanie Debeuf en team (ex-Adhemar.Law) uit Hasselt fuseert met het gekende Gentse advocatenkantoor ‘De Groote - De Man’. Beide besloten hun gelijklopende visie en complementaire expertise te bundelen en als één geheel verder te gaan. Door hun krachten te bundelen, kunnen zij voortaan meer cliënten helpen en dat in meer gespecialiseerde materies. De locatie op de Corda Campus in Hasselt blijft bestaan als de vierde vestiging van De Groote – De Man. Het oorspronkelijk Gentse kantoor opende vorig jaar ook al een derde kantoor in Halle.

De integratie van een nieuw team en nieuwe locatie kadert in een ambitieus groeiplan van De Groote – De Man. Na de opening van een derde kantoor in Halle medio 2020 heeft De Groote – De Man vastgesteld dat lokale verankering cruciaal blijft ook in een gedigitaliseerde wereld.

“Hasselt als hoofdstad van de provincie Limburg met enkel sympathieke mensen stond dan ook heel hoog op ons lijstje van nieuwe vestigingen”, vertelt Jeroen De Man, oprichter van De Groote – De Man.

Uitbreiding in expertise

De Groote – De Man (DGDM) staat ondernemingen en particulieren bij in Vastgoedrecht, Ondernemingsrecht, Data, Tech & Entertainment, Familierecht en Strafrecht. Stefanie Debeuf en haar team Vastgoedrecht experts hebben diepgaande expertise in vastgoedrecht voor publiekrechtelijke entiteiten. De integratie van beide teams betekent daarmee ook een significante uitbreiding van wederzijdse expertise.

Integratie: match in innovatieve visie op advocatuur

De keuze om beide teams te integreren, gaat verder dan een complementaire expertise en regio. De Groote – De Man en Stefanie delen een passie voor ondernemerschap en geloven in de kracht en noodzaak van innovatie binnen de advocatuur. Dat vertaalt zich in een efficiënte en innovatieve aanpak. DGDM werd hiervoor ook al gelauwerd in binnen- en buitenland. Zo won het kantoor de ‘Financial Times: Most Innovative Lawyers’ award in 2017 en is Jeroen De Man ook de 'founder' van de een van de eerste 'legal tech startup' in België, Unpaid.

 

Ingrid De Poorter, Managing Partner bij De Groote – De Man

“De advocatuur van de toekomst moet mensen en ondernemingen écht helpen groeien. Wat dat betekent? Efficiënte oplossingen, digitalisering, automatisering. En vooral een toegankelijke, proactieve partner zijn“, vertelt Ingrid De Poorter, Managing Partner bij De Groote – De Man.

Wat begon met een klik in visie, groeide uit tot een ambitie om als één team diezelfde visie te verspreiden. En daarbij staan hun cliënten centraal, legt Ingrid De Poorter uit. “Door Stefanie en haar team te integreren bij DGDM, zetten we ons als één kracht verder op de innovatieve koers. Daarbij kiest DGDM er resoluut voor een ‘one-stop-shop’ te zijn”, aldus Ingrid De Poorter.

Stefanie Debeuf wordt nieuwe ‘associate partner’

Stefanie Debeuf, Vastgoedexpert en erkend bemiddelaar, wordt ‘associate partner’ bij De Groote – De Man en ze kijkt met enthousiasme uit naar de toekomst.

“De innovatieve visie van De Groote – De Man is al jaren gekend in de juridische wereld. Deze visie op wat advocatuur moet zijn is ongelooflijk gelijklopend, de talenten en de regio’s complementair. Ik ben dan ook zeer tevreden van dat wij hier bij kunnen aansluiten en kunnen meeschrijven aan de advocatuur van de toekomst”, vertelt Stefanie Debeuf.