Nieuws Oost-Vlaanderen Have A Roll wint ‘Belgian Vegan Award 2021’ voor ‘Best Pastry’

Have A Roll wint ‘Belgian Vegan Award 2021’ voor ‘Best Pastry’

Have A Roll wint ‘Belgian Vegan Award 2021’ voor ‘Best Pastry’

GENT – De veganistische kaneelrolletjes van Have A Roll zijn op veroveringstocht. Minder dan een jaar na de opening van de eerste store in Antwerpen, mocht Gent in december de tweede Have A Roll-store verwelkomen. Als kers op de taart worden de heerlijke cinnamon rolls nu bekroond met de ‘Be Vegan Award’ in de categorie ‘Best Pastry’.

Na de start van Have A Roll in de zomer van 2020 in de keuken van bezieler Dennis Van Peel, stonden heel wat Antwerpenaren voor zijn deur om de heerlijke vegan kaneelrolletjes af te halen. De opening van de eerste shop in februari 2021 trok dan ook heel wat hongerige fans van over het hele land naar Antwerpen, met lange rijen als gevolg. In december 2021 volgde dan het nieuws dat Have A Roll een shop opende in Gent. Uiteraard werden ze ook in deze stad héél warm onthaald.

‘Be Vegan Award’ voor ‘Best Pastry’

Ondertussen kan Have A Roll rekenen op meer dan 11.000 volgers op Instagram en 6.000 volgers op TikTok. Mede dankzij het enthousiasme van de talrijke fans mag Have A Roll de ‘Be Vegan Award’ voor ‘Best Pastry’ in ontvangst nemen. De prijs werd gestemd door het publiek en een jury van vegan experten.

“We zijn super vereerd dat we anderhalf jaar na onze start al deze prijs in ontvangst mogen nemen”, reageert Dennis Van Peel, oprichter van Have A Roll. “Ik geloof dat vegan producten niet minder lekker of kwalitatief zijn dan dierlijke producten. Het mooiste bewijs daarvan zijn onze klanten. Soms ontdekken ze achteraf pas dat onze rolls vegan zijn, en geven toe dat ze daar geen verschil in gemerkt hebben.”

De cinnamon rolls van Have A Roll zijn beschikbaar in heel wat smakelijke variaties, met elke maand twee specials die tijdelijk verkrijgbaar zijn. Alle rolls en toppings worden bereid met plantaardige ingrediënten. Geen zuivel, geen eieren, 100% vegan.

Have A Roll Gent vind je op de Kouterdreef 8 en is open van woensdag t.e.m. zaterdag alsook elke eerste zondag van de maand. Bestellen kan bovendien via UberEats tijdens de openingsuren of via de webshop.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.