Nieuws Oost-Vlaanderen Herman Schutte is de nieuwe Managing Director BMI Benelux

Herman Schutte is de nieuwe Managing Director BMI Benelux

Foto: BMI Belgium

Herman Schutte is de nieuwe Managing Director BMI Benelux

AALST – Herman Schutte is sinds begin 2023 de nieuwe Managing Director van BMI Benelux. In deze functie is hij eindverantwoordelijke voor de strategische richting van BMI Benelux in de komende jaren.

Herman Schutte heeft meer dan twintig jaar ervaring in de dakensector. De afgelopen drie jaar speelde hij als Managing Director Components bij BMI Group een belangrijke rol bij het stimuleren van de winstgevende groei van BMI Componentsbedrijven wereldwijd. Daarvoor vervulde hij al zeventien jaar verschillende rollen binnen de BMI Group, zowel in de Benelux als Europees.

Herman Schutte heeft alvast grote plannen met BMI Benelux: “Als eerste moet de tevredenheid van onze klanten omhoog. Het op tijd leveren van volledige daksystemen moet centraal staan. Daarvoor is onze digitale transformatie een belangrijk speerpunt. Vijf jaar geleden zijn Icopal B.V. en Monier B.V. gefusioneerd. Nog steeds hebben wij verschillende systemen en bedrijfsprocessen. Dat gaat dit jaar veranderen. In mei 2023 ronden wij ons zogeheten 2One-project af: we gaan dan verder onder één nieuwe bedrijfsnaam, met één nieuw ERP-platform en één standaard datastructuur voor al onze productgroepen en diensten. Dat alles in het belang van onze klanten.”

Herman Schutte volgt als Managing Director BMI Benelux Bert de Ru op, die als commissaris betrokken blijft bij BMI in de Benelux en namens BMI actief lid blijft van verschillende brancheorganisaties.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.