Nieuws Oost-Vlaanderen Hittegolf: Regus voorziet koel blokpunt voor Aalsterse studenten

Hittegolf: Regus voorziet koel blokpunt voor Aalsterse studenten

Hittegolf: Regus voorziet koel blokpunt voor Aalsterse studenten

AALST – Studeren voor een tweede zit is geen pretje, en al zeker niet wanneer het bloedheet is. Om studenten een hart onder de riem te steken, stelt flexwerkaanbieder Regus zijn business lounges – waaronder die in Aalst – gratis voor hen open. De airco zorgt er voor verkoeling en er is gratis Wi-fi, koffie, water en thee.

Studenten kunnen vanaf vandaag tot 31 augustus gebruikmaken van de Regus business lounges om er in alle rust en op een professionele werkplek te blokken. De meer dan 30 locaties in België – waaronder de Aalsterse locatie – zijn allemaal uitgerust met airconditioning en wifi. Bovendien krijgen de studenten er gratis water, koffie of thee aangeboden. Studenten kunnen er op weekdagen tussen 9 en 17 uur terecht. Dit aanbod geldt zolang er beschikbare plaatsen zijn.

“Met dit ‘coole’ initiatief laten we de studenten op een fijne manier kennis maken met onze flexibele werkplekken,” aldus William Willems, Algemeen Directeur van Regus België.

Het Belgische Regus netwerk telt 37 locaties waaronder het ‘Regus Aalst Erembodegem center’. Dit business center bevindt zich op de gelijkvloerse en de eerste verdieping van een modern gebouw op de Groeneweg 17, vlakbij de afrit van de E40. 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.