Nieuws Oost-Vlaanderen H&M Home: nieuwe Zweedse concurrent voor meubelhandelaars

H&M Home: nieuwe Zweedse concurrent voor meubelhandelaars

H&M Home: nieuwe Zweedse concurrent voor meubelhandelaars

00000homeAls er één woordcombinatie is die nochtans nog altijd redelijk talrijke zelfstandige Oost-Vlaamse meubelbelhandelaars niet zo graag horen is het “Zweeds en interieur”, omdat ze natuurlijk sinds de komst van Ikea naar Gent, heel wat klanten naar het Zweedse woonwarenhuis hebben zien trekken.

De aankondiging dat de Zweedse kledingretailer H&M nu afziet van de eerder geopperde plannen om volwaardige Home-winkels te openen en daarmee te beginnen in Gent, zullen ze daarom wellicht wel op applaus onthalen. Maar dat betekent niet dat de meubelwinkeliers geen concurrentie meer zullen ondervinden van H&M.

Die start in februari immers toch met het openen van de eerste Belgische vestigingen van H&M Home. Het gaat wel niet om aparte winkels maar om maar om “corners” in de H&M-winkels in Luik, Gent en Brugge, die naast meubelen ook veel interieur- en decoratiespullen zullen verkopen.    De eerste H&M Home-hoek wordt op 13 februari gelanceerd in de H&M-winkel aan de Espace Saint Michel in Luik. In maart volgt Gent, waar een corner wordt geopend in een nieuwe winkel in de Lange Munt. In april is Brugge aan de beurt: de Home-collectie wordt het aanbod van de winkel in de Steenstraat toegevoegd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.