Nieuws Oost-Vlaanderen HoGent gaat virtueel: praktijklokalen in 360°-ervaring

HoGent gaat virtueel: praktijklokalen in 360°-ervaring

HoGent gaat virtueel: praktijklokalen in 360°-ervaring

GENT/WORTEGEM-PETEGEM – De opleiding logopedie en audiologie aan de HoGent is helemaal future proof door de vernieuwde audiocabine en de investering in een therapielokaal met camera’s voor simulatieonderwijs. Op 30 juni kunnen toekomstige studenten de praktijklokalen in 3D ontdekken dankzij de samenwerking met virtual reality bedrijf x360.

x360 maakt met 360°-camera’s een volledige 3D-opname van uw ruimte. Vervolgens kan u via een virtuele rondleiding rondwandelen op de locatie alsof u écht aanwezig bent. Door in zee te gaan met het jonge bedrijf uit Wortegem-Petegem, kan HoGent nu ook een virtuele rondleiding aanbieden, waardoor kandidaat-studenten de praktijklokalen op campus Vesalius vanop afstand kunnen bezoeken. “Zo creëren we een beeld van waar de student tijdens zijn opleiding aan de slag gaat om zijn praktijkskills in te oefenen”, aldus Liesbeth Van Coppenolle, Opleidingsvoorzitter logopedie en audiologie aan de HoGent.

Op de infomomenten van zaterdag 30 juni en zaterdag 1 september kunnen geïnteresseerden de praktijklokalen in 3D komen ontdekken op campus Schoonmeersen. Meer info vind je op https://www.hogent.be/student/leer-ons-kennen/infomomenten/

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.