Magali Bonne Magali voor haar winkel. Foto: JID

Hogetaillebroeken en jurken met open rug: Magali (32) opent zomerse winkel in “de beste straat van Gent”

Op zoek naar een mooi jurkje voor een huwelijk? Of een zomerse short? Dan kan je binnenspringen bij Magali Bonne (32). In haar winkel hangen kleren die modieus zijn, maar ook tijdloos en duurzaam.

Magali Bonne (32) studeerde mode en werkte voor verschillende modebedrijven voor ze No Bad Days begon, haar eigen label. Vorige zomer organiseerde ze een pop-up in Knokke, deze zomer zit ze in Gent. “Vier maanden lang hou ik een pop-up open in de beste straat van Gent, of toch één ervan”, zegt ze lachend. “Je vindt me in de Koestraat.”

In de rekken hangen broeken met hoge taille, shorts, jurken met open rug, blouses en tassen voor dames. Achteraan staat een rek met broeken, hemden en zwemshorts voor mannen. “Per jaar breng ik maar één collectie uit, omdat ik massaproductie wil tegengaan”, zegt Bonne, die vooral maakt wat ze zelf mist in haar kleerkast.

Verwacht veel kleur, weinig prints, en hier en daar een open rug. “Comfort is ook een belangrijke factor, naast duurzaamheid. Al mijn kleren kan je zowel een doordeweekse dag als op een feest dragen. Ze zijn tijdloos.” De stoffen zijn Italiaans, de productie gebeurt in Portugal. Het strand en de natuur vormen een grote inspiratie.

Foto: JID

Foto: JID